Iklan Billboard 970x250

Facebook Leallt, Leallt A Facebook Nem Mukodik A Messenger Es Az Instagram Sem Napidroid

Iklan 728x90

Facebook Leallt, Leallt A Facebook Nem Mukodik A Messenger Es Az Instagram Sem Napidroid

A Facebook látogatói egyszerűen csak egy hibaüzenetet látnak a böngészőben amely szerint nem lehet csatlakoztatni. Leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is Magyarországon.


9aywk6t8hy3y9m

Világszerte jelezték a felhasználók hétfő este háromnegyed 6 körül hogy nem elérhető számukra a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp nevű üzenetküldő sem írja a Telex is.

Facebook leallt. Rendelni a Wolt-on keresztül tudtok. Nem sokkal este hat óra előtt világszerte leállt a Facebook és a Messenger. A Bloomberg egyébként arról ír hogy a Facebooknak 6 milliárd dolláros veszteséget okozott a mostani leállás még a tegnap délutáni órában több helyen megjelent hogy 15 milliárd Facebook-felhasználó személyes adatait árulják a feketepiacon.

Tegnap a CBS 60 Minutes című műsorában Frances Haugen a cég korábbi munkatársa azt állította hogy a vállalat tisztában van azzal hogy az oldalaikat gyűlöletkeltésre és álhírek terjesztésére is használják ám a Facebook inkább. Nemcsak a Facebook a fél internet leállt. Nem működik az Instagram és a Messenger sem.

A Facebook Twitteren reagált a leállásra. Jelenleg nem lehet. Leállt a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp.

A Down Detector szerint az egész világon akadozik a szolgáltatás. 1 Comment 2 Shares. Teljesen leállt a Facebook illetve a tulajdonában álló Instagram képmegosztó oldal is.

February 10 2020. A leállás nem sokkal fél hat után kezdődött legalábbis a Downdetector nevű oldal szerint azóta pedig a világ számos pontjáról Európából Észak- és Dél-Amerikából illetve Ázsiából is sorra jelentik a felhasználók hogy az oldal leállt. A Facebook az Instagram a Twitter és a WhatsApp meg még sorolhatnánk mi-minden az életünk részeivé váltak napi rutinfeladataink közé tartozik hogy időről időre felnézünk ezekre.

Az nCore hivatalos Facebook oldala. Hétfőn nagyjából délután fél 6 körül nemcsak Magyarországon hanem globálisan elérhetetlenné vált a Facebook és a hozzá tartozó szolgáltatások valamint a Messenger és az Instagram is. 153334 likes 62 talking about this.

Bizonyára sokunk ma is így tett este 56 óra tájékán azonban azt tapasztalhatta hogy a Facebook az Insta és a WhatsApp sem töltenek. Várunk mindenkit sok szeretettel egy egészséges mégis finom ebédrevacsorára. A probléma nagy valószínűséggel nem csak Magyarországot érinti hanem globális jelenség lehet.

Egy órája nem működik a Facebook és az Intagramm de más internetoldalakkal is komoly gond van. Az egész világon leállt a Facebook. Sajtóhírek szerint a Whatsapp sem működik továbbá olvasóink azt jelezték hogy nem tudnak belépni az Instagramra.

Egyelőre nem lehet tudni hogy mi okozza a leállást de a helyzet minden bizonnyal nem egyszerű hiszen ilyen hosszú ideig nagyon rég nem szünetelt az élet a Facebookon. Magyarországon legalábbis jelezték olvasóink és immáron több portál is megírta. Leállt a facebook legújabb infok itt.

Története legnagyobb leállását 2019 márciusában szenvedte el a Facebook akkor napokon át küszködtek a cég szolgáltatásai. Leállt a Facebook. Teljes leállás a Facebooknál.

Az elmúlt órákban mintegy 14 millióan jelentették a platformokat. A Facebook által megadott ajánlattal naponta 63000 forintba kerülne fenntartani ezt az oldalt. A Spabook magazinja bár minőségét tekintve a felső rétegbe tartozik és prémium kategória az utazós magazinok között a legtöbb látogatót Facebook csoportjaiból tudja az oldalra vonzani de egyetlen változtatás a rendszerben és kész 0 az elérés mint most.

Hétfő délután leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is. A DailyMail információi szerint legalább 15 perce nem működik egyik. Nem működik se a Facebook se az Instagram se a Messenger de még a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatás sem.

Több órára leállt a Facebook az Instagram és a WhatsApp is. A Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp is a Facebook tulajdonában van megosztott infrastruktúrán működtetik őket így egy esetleges szerverhiba mindenre kihat - írja a Daily Mail. Azt írták már dolgoznak a hiba elhárításán.

Itt láthatjátok az eheti menünket. A világ jelentős részén egyszerre dőlt be a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp alkalmazás hétfőn közép-európai idő szerint nem sokkal délután hat óra előtt. Link a vágólapra másolva.

Facebook Facebook October 4 2021. A cég azt írja már dolgoznak a hiba elhárításán az okozott kellemetlenségért pedig elnézést kér írja a hvghu. A Down Detector adatai szerint a leállás fél hat körül kezdődött beszámolók szerint a Facebook egyetlen szolgáltatása sem működik.

Hétfőn kora este elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal tapasztalták meg kollégáink is. A Downdetector jelentése szerint a Facebook az Instagramm és a Google mellett a Digi a Telekom a Telenor a Youtube a Twitter ésa Pinterest is akadozik. A Facebook Twitteren reagált a leállásra.

Nem alakul jól a közösségimédia-óriás hete. Általánosan tapasztalható hogy. A Facebook-hírfolyamban jelenleg minden negyedik poszt hirdetés.

A cikk a hirdetés után folytatódik. Éjfél körül helyreállt a Facebook közösségi oldal és az óriásvállalat tulajdonában lévő egyéb platformok mint az Instagram és a WhatsApp működése - jelentették kedden hírügynökségek. A WhatsApp és az Instagram alkalmazások továbbra is megnyithatók ugyan de nem mutatják az új.

Leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is Magyarországon. Világszerte leállt a Facebook a Messenger és a Whatsapp. A legtöbb problémát a Facebook weboldalával kapcsolatban jelentették azonban az alkalmazás sem működik.

Az oldal adatai szerint a leállás fél hat körül kezdődött beszámolók szerint a Facebook egyetlen szolgáltatása sem működik. Este hét óra előtt nem sokkal az androidos alkalmazások már betöltöttek ugyanakkor a hírfolyam nem frissül és a hivatkozások sem visznek tovább. Délután hat óra körül hirtelen leállt a Facebook és legalább további három olyan alkalmazás sem működik amelyik a társaság tulajdonában van.

Leállt a Facebook az Instagram és a Messenger is - Világszintű a jelenség. A HVG azt írta hogy. A Facebook hétfőn a kora esti órákban megadta magát és a közösségi háló birtokában levő képmegosztó az Instagram is leállt valamint a Messenger sem működik.

A probléma nem csak Magyarországot érinti globális jelenségről van szó.


09w1m6pvez29lm


Tpkbaak292rkqm


Apa7e2atsjl8jm


Tech Leallt A Facebook Az Instagram Es A Messenger Is Frissitve Reagalt A Facebook Hvg Hu


Qbt8n4c1wnznsm


Ojbyps3dl8nrpm


Dhkrluzqjahwxm


Kncuo5b H7ssom


Teljesen Leallt A Facebook A Whatsapp Es Az Instagram Is Blikk


Radkpjt1hegfom


Raewocbo9iusym


K510ugo3tl1tzm


Leallt A Facebook Az Instagram A Whatsapp Es Messenger Sem Mukodik Roviden


Bom0bop Rme9m


Leallt A Facebook Nem Mukodik A Messenger Es Az Instagram Sem Napidroid


Yjjeyhnuzq3tmm


Crmlwbsz46mucm


Gvweqxxnrfgukm


Leallt A Fel Internet A Facebook Az Instagram Es A Whatsapp Sem Mukodik

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post

Iklan Atas